Instructeurs

We zijn een doeltreffend en energiek team. We stellen ons graag aan je voor! Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en vertrouwd raakt met je instructeur. Daarom heb je tijdens je rijopleiding een vaste instructeur die jou naar het praktijkexamen begeleidt. Ook na het halen van het examen kun je altijd bij ons terecht voor vragen.

 

Image alt-description not set

Sjoerd Elzinga

Mijn naam is Sjoerd Elzinga, ik ben 48 jaar, getrouwd, vader van twee kinderen en woon in Burgum. Mijn hobby's zijn: watersport (varen) waarbij de Waddenzee mijn bijzondere interesse heeft. Verder probeer ik regelmatig te sporten, vooral hardlopen bij loopclub Burgum omdat mijn werk voor wat te weinig beweging zorgt. Van een van mijn grootste hobby's heb ik zo'n 20 jaar geleden mijn werk kunnen maken nl. motorrijden. Vele jaren heb ik bij Rijschool Herman Beek de motorrijlessen verzorgd. Daarnaast ben ik ook gediplomeerd BE- en bromfiets instructeur. Tegenwoordig verzorg ik hoofdzakelijk autorijlessen. Het werken met een grote diversiteit aan mensen trekt mij enorm in het werk als instructeur. Samen werken en vooruitgang boeken geeft mij iedere dag veel voldoening.

lees meer
Image alt-description not set

Harry Damstra

Mijn naam is Harry Damstra. Ik ben 37 jaar, ben getrouwd met Ania en vader van monsters Steven en Hannah. Wij wonen in Damwoude. Mijnhobby's zjin oude volkswagen busjes en mountainbiken. Ik ben als 16 jarig mannetje begonnen als leerling automonteur en ben sindsdien altijd bezig gebleven met auto's, verkeer en mensen als taxichauffeur. Sinds 2005 ben ik rijinstructeur. Lesgeven doe ik zowel in de schakel- als automaat lesauto.Daarnaast geef ik nog les met de aanhangwagen. ROSO antislip trainingen en als taxileraar bij TX-keur gecertificeerde taxibedrijven. Fouten maken bij mij mag, zolang je fouten maakt ben je aan het leren bij mij in de auto is juist de bedoeling.Humor er in gooien teruggaan en opnieuw proberen is mijn manier van werken. Als het dan uiteindelijk wel lukt krijg je mijn dag niet meer stuk.

lees meer
Image alt-description not set

Edou Postma

Heeft de kwaliteit om zich enorm in te leven in de leerling. Dit vindt ze belangrijk. Daarnaast is Edou een bescheiden instructrice, die je op een rustige manier de auto leert beheersen. Ze is kwaliteitgericht en heeft veel plezier in het aanleren van het autorijden (B-rijbewijs). Daarnaast is ze gediplomeerd om specifieke leerlingen te helpen die mogelijk kampen met een lichte vorm van faalangst. Met veel werk- en rijplezier versterkt Edou het Herman-Beek-team alweer elf jaar. In haar vrije tijd leeft ze zich uit in de sportschool en wandelt ze graag met haar hond. Auto: de nieuwste Audi A3, tango rood.

lees meer
Image alt-description not set

Herman Beek

Een zeer ervaren en deskundige rij-instructeur en eigenaar van de rijschool. Hij leert je feilloos alle vaardigheden aan om je rijbewijs van auto of aanhanger vlot te halen. Herman doet dit vaak op een kalme en humorvolle manier. Hij is geduldig, rustig en brengt dat over op de leerling. Als ware optimist is hij plezierig in de omgang, prestatiegericht en actief. Dat laatste zie je wanneer hij schaatst, fietst, of hardloopt. Auto:de nieuwste Mazda 3, wit

lees meer